Introducció

Novembre del 2015, ens vam conèixer, tot i que no anàvem a la mateixa classe, no va impedir que ens uníssim. Ella moda en aquells temps i jo audiovisuals, les dues compartíem un mateix problema, els idiomes. Sempre deia aquella frase: "No aprendré anglès si no marxo a un lloc, on només parlin angles". Aquesta frase, era el resultat d'apuntar-me a moltes acadèmies i sempre acabar deixant-ho.

Un dia estàvem al bar i va sorgir aquest tema, se'ns va ocórrer la brillant idea d'anar a passar l'estiu a l'estranger per estudiar anglès. Quasi no ens coneixíem, però sola sabia que no m'hagués atrevit, així que aquesta era una molt bona oportunitat que no podia deixar escapar. També sabia que això seria el típic pla que no s'acaba complint, que al principi dius, endavant, però que després alguna de les dues es tiraria enrere, però per sorpresa això no va passar.

Febrer del 2016 vam començar a investigar. Primer volíem anar a Londres, però no trobàvem un lloc per allotjar-nos, per això es va descartar. Després vam buscar per diferents companyies on el viatge estava organitzat, però aquesta idea no ens va agradar, ja que havíem trobat la que seria la nostra acadèmia. Així que vam decidir organitzar-ho tot nosaltres mateixes. Després de dies i dies, buscant ja teníem els vols i teníem un pis espectacular on seria la nostra casa durant un mes i mig. Allò que en principi era una espècie d'aventura que ens pensàvem que no s'acabaria fent, el 16 de Febrer ja ho teníem tot, només ens quedava esperar que arribés aquell dissabte 2 de juliol del 2016.